Je to jednoduché. Dospěli jsme do stavu, v němž se cítíme dobře. Rádi bychom se s vámi podělili o atmosféru, jaká momentálně panuje v Optimal Marketing. Máme toho na srdci hodně, ale vystačíme si s pár slovy a obrázky. O vizuální stránku jde především – měníme svou identitu – a máme pro to řadu dobrých důvodů.

Začali jsme přemýšlet, jak se firma postupem času proměnila, a jaké je její posláníZačali jsme přemýšlet, jak se firma postupem času proměnila, a jaké je její poslání

Dřívější čtverec složený ze čtyř elementů nahrazujeme kruhem a šipkami. Ať už si pod starým symbolem představíte cyklus analýzy, návrhu strategie, její realizace a optimalizace, nebo postupné vylepšování černých výsledků klienta až k zelenému bodu úspěchu, díváte se na to dobře. My jsme však už tuto optiku posunuli. Vyladěné procesy s jasným cílem bereme jako samozřejmost. Tuto skutečnost promítáme do nového vizuálu, který má vyjadřovat pohyb a celistvost.

Nový vizuál znázorňuje pohyb, energii a celistvostNový vizuál znázorňuje pohyb, energii a celistvost

Důležité je někam směřovat, pohnout se z místa a mít jasný cíl. My jsme svůj směr už dávno našli – je to marketing. Teď však přišel čas na zaostření. Mnoho lidí si nás pamatuje ještě z dob, kdy jsme „dělali ty weby“. Ano, dělali jsme weby, řešili hosting a domény, a k tomu jsme chtěli mít marketingový nadhled. Postupem času jsme ale přišli na to, že všechno se stihnout nedá a něco ani dělat nechceme. Baví nás marketing. I když máme rádi vstřícnost a harmonii zelené a je těžké ji po tolika letech opustit, volíme žlutou. „Žlutá barva se hned nabídla sama. Co dvěma slovy Optimal Marketing dělá? Pomáhá prosperovat. Žlutý kruh připomíná minci, střed terče, cíl a úspěch klienta,“ vysvětluje autorka nové identity Beata Rakowská. Žlutá zkrátka evokuje energii a zlaté časy. A to je to, co vám nabízíme.

A také zlaté časyA také zlaté časy
Žlutá vystřídala zelenouŽlutá vystřídala zelenou

Co se tedy mění společně s logem? Pevně kotvíme v online marketingových vodách. S analýzou, návrhem či optimalizací webu vám rádi pomůžeme. Samotnou technickou realizaci a zabezpečení však raději předáme našim osvědčeným partnerům, kteří se o to pod naším marketingovým vedením dokonale postarají. Svezte se na vlně profesionality a péče, která vyzařuje nejen z nového loga, ale především našeho dlouhodobého poslání.

Linka na horizontu je naší jistotou. Stojíme nohama na zemi, známe směr a proto nám „patří i nebe“ Linka na horizontu je naší jistotou. Stojíme nohama na zemi, známe směr a proto nám „patří i nebe“