Během uplynulých třech dnů jsme pomáhali s přípravou netradiční kampaně. Protože jde o dobročinný projekt, kde se každá koruna počítá, rozhodli jsme se o něj podělit s vámi. Zúčastněte se online aukce o škodovku Marcelku, jejíž výtěžek poputuje v plné výši na konto Dětského domova v Plumlově.

Hlavní hvězdou je oranžová Škodovka 105 L, jíž dali bývalí majitelé jméno Marcelka. V současné době stojí ve vozovém parku služby Cestuj-klasikou.cz a čeká na svůj nový láskyplný domov, aby mohla zároveň pomoci těm, kteří takové štěstí dosud nemají.

Idea benefice se nám líbí, proto jsme se rozhodli přidat ruku k dílu. Na základě odsouhlasené strategie jsme vytvořili cílovou stránku, která se stane hlavním středobodem kampaně. Jsou zde soustředěny všechny důležité informace o Marcelce, vč. příběhů s ní spojených, bohaté fotogalerie a videa. Také je zde odkaz na samotnou aukci, která poběží od 24. 12. od 10:00 hodin do 31. 12. do 10:00 hodin na Aukru.

Kampaň podpoříme publicitou v médiích, na sociálních sítích i v rámci Aukra. Líbí se vám myšlenka aukce a rádi byste pomohli? Bude vás těšit nejen úžasná jízda v krásném retro autě, ale hlavně hřejivý pocit, že jste přispěli na dobrou věc. A to je o Vánocích snad to nejhezčí.